Το Εργαστήριο μετακομίζει!

Αιάντος 3, Βριλήσσια

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από 28 χρονιά μετακομίζουμε!

Αποχαιρετάμε με συγκίνηση το χώρο που συνδέθηκε με τη δημιουργική ανοδική πορεία του Εργαστήριου.
Για δεκαετίες μέσα από συνέχεις ανακατατάξεις και την αλληλεπίδραση με άτομα, οικογένειες και ευρύτερες κοινωνικές ομάδες διευρύναμε τους προσωπικούς και συλλογικούς μας ορίζοντες.

Στη φάση αυτή το Δίκτυο του Εργαστήριου έχει απλωθεί και μας έχει συνδέσει με δομές και διεργασίες του χώρου της ψυχικής υγείας και του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος του τόπου μας αλλά και πέρα από τα σύνορα μας.

Η μετέγκατασταση μας σε έναν ευρύχωρο, άνετο και λειτουργικό χώρο στη καρδιά των Βριλήσσιων, Αίαντος 3,  που σφύζει από ζωή, σηματοδοτεί μια νέα φάση της εξελικτικής πορείας του Εργαστήριου που θα συνεχίσει να συμβάλει ακόμη πιο δυναμικά στην κοινωνία και τον πολιτισμό σε μια εποχή κοσμογονικών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα.

Με την ανακοίνωση αυτή θελήσαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας  με όλους εσάς που μας γνωρίσατε μέσα από τις διάφορες δραστηριότητες μας (εκπαιδευτικά προγράμματα, βιβλία, αναρτήσεις στο διαδικτυο, διοργανώσεις σεμιναρίων, ημερίδων και συνέδριων κ.α.)

Καλό καλοκαίρι!

 

Υ.Γ : Από τον Σεπτέμβριο, ο τρόπος που μπορείτε να μεταβείτε στους καινούργιους μας χώρους είναι οι κάτωθι: 

Α) Οδικώς

i) Από Αθήνα

Ακολουθήστε την Λεωφ. Κηφισίας προς Φραγκοκκλησιάς για Μαρούσι. Πάρτε την έξοδο προς Αττική Οδός/Αεροδρόμιο/Εθνική Οδός/E75 από Λεωφ. Κηφισίας
Συνεχίστε στην Φραγκοκκλησιάς. Πάρτε την Κάψαλα και Κυπρίων Αγωνιστών προς Αίαντος για Βριλήσσια

ii) Από Αθήνα μέσω Αττικής Οδού

Ακολουθήστε την Α/Δ ΠΑΘΕ/E75/Α1 και Αττική Οδός/E94/Α6 προς Λεωφ. Πεντέλης για Χαλάνδρι. Πάρτε την έξοδο 12 από Αττική Οδός/E94/Α6
Συνεχίστε στην Λεωφόρο Πεντέλης. Οδηγήστε προς Αίαντος για Βριλήσσια

iii) Από Κηφισιά

Ακολουθήστε την Λεωφ. Κηφισιάς προς Φλοιας για Μαρούσι
Πάρτε την Παπαφλέσσα, Μεσογείων, Ειρήνης και Τροίας προς Αίαντος για Βριλήσσια

Β) Με συγκοινωνία

Από το Σταθμό Πεντέλης του Προαστιακού (μία στάση από τον σταθμό του Μετρό, Δουκίσσης Πλακεντίας) είναι 6 λεπτά με τα πόδια.
Από το Σταθμό Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας , με το λεωφορείο 411 (ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ) – στάση Φλωρίνης, 2 λεπτά με τα πόδια.

Τον ακριβή χάρτη μπορείτε να τον βρείτε πατώντας εδώ:
https://goo.gl/maps/bjVayD6TNaM2