Εισαγωγικό Πρόγραμμα σε Βασικές Έννοιες Ψυχολογίας

 

Νέο Σεμιναριακό Πρόγραμμα από το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων

Εισαγωγικό Πρόγραμμα σε

Βασικές Έννοιες Ψυχολογίας

Διετές Θεωρητικό Πρόγραμμα ΕκπαίδευσηςΔηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας στο διετές θεωρητικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων με τίτλο «Εισαγωγικό Πρόγραμμα σε Βασικές Έννοιες Ψυχολογίας»!

Το διετές Εισαγωγικό Πρόγραμμα σε Βασικές Έννοιες Ψυχολογίας, συνολικής διάρκειας 150 ωρών, απευθύνεται τόσο σε εκπαιδευόμενους προγραμμάτων συμβουλευτικής που χρειάζονται extra θεωρητική κατάρτιση προκειμένου να πιστοποιηθούν από την Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής ως Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας όσο και στο ευρύτερο κοινό που θέλει να έχει μια πρώτη επαφή με την Επιστήμη της Ψυχολογίας.

Οι θεματικές του ενότητες είναι δομημένες με τέτοιο τρόπο που μπορούν να παρακολουθηθούν και ανεξάρτητα από το υπόλοιπο πρόγραμμα! Ανακαλύψτε και επιλέξτε αυτή που σας ενδιαφέρει στον Οδηγό Σπουδών του Προγράμματος!

Επιστημονικός Υπεύθυνος: Τσίτσας Γεώργιος , MSc, PhD, Συμβουλευτικός Ψυχολόγος. *
Έναρξη : Παρασκευή 17 Νοεμβρίου
Δικαίωμα Συμμετοχής : 950 ευρώ (και για τα δύο χρόνια)
Δηλώστε τη Συμμετοχή σας στη Γραμματεία του Εργαστηρίου

* Ο Γιώργος Τσίτσας είναι συμβουλευτικός ψυχολόγος. Απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας και του Προγράμματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στη Συμβουλευτική Ψυχολογία στο City University στο Λονδίνο και είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι γνωσιακός και συστημικός ψυχοθεραπευτής (απόφοιτος του Εργαστηρίου) και εξειδικεύεται στις διατροφικές διαταραχές σε επίπεδο ατόμου, ομάδας και οικογένειας. Έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε Διεθνή επιστημονικά περιοδικά, είναι επιμελητής των βιβλίων ‘ABC στις διατροφικές διαταραχές’ και ‘δεξιότητες συμβουλευτικής για διαιτολόγους’. Τέλος είναι και επιστημονικός συνεργάτης σε ερευνητικά προγράμματα.