Από το πριν στο μετά: Η "Θεραπευτική" πορεία ενός κτηρίου

Η μετακόμιση του Εργαστηρίου σε ένα video

 

Το καλοκαίρι του 2017 θα έχει πάντα εξέχουσα θέση στη 35χρονη ιστορία του Εργαστηρίου. Ήταν το καλοκαίρι που πήραμε την απόφαση να αποχαιρετήσουμε τον χώρο που για 28 χρόνια συνδέθηκε με την ανοδική πορεία του κέντρου μας και να μεταφερθούμε σε έναν νέο που θα συνεχίσει να συμβάλει ακόμα πιο δυναμικά στη κοινωνία και τον πολιτισμό. Όπως θα δείτε και παρακάτω η μεταφορά μας μόνο εύκολη δεν ήταν.

Όπως και στη θεραπευτική διαδικασία , έτσι και στο καινούριο μας χώρο, ξεκινήσαμε την αναδόμηση από τα ερείπια για να βγει τελικά το αποτέλεσμα που όλοι χαιρόμαστε καθημερινά. «Θεραπευτής» του καινούργιου μας χώρου ήταν ο Χρήστος Μουές (www.e-stiazo.gr) που χωρίς τη συμβολή του η μετεγκατάσταση μας θα ήταν αδύνατη.

Με το video αυτό θέλουμε να μοιραστούμε τη χαρά μας με όλους εσάς που μας έχετε ήδη γνωρίσει μέσα από τις διάφορες δραστηριότητες μας αλλά και να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα ανθρώπων που βοήθησε στην υλοποίηση του αποτελέσματος.