εκπαίδευση εποπτεία - εκπαιδευτές - Δήμητρα Τραυλού

Δήμητρα Τραυλού

 

Η Δήμητρα Τραυλού, γεννήθηκε στις Σέρρες, είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης. Ζει στην Αθήνα από έξι ετών και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στο Μαρούσι, όπου και εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια με άτομα, ομάδες, οικογένειες, ζευγάρια.

Σπούδασε ψυχολογία στο Deree και ειδικεύτηκε στην συστημική οικογενειακή θεραπεία στο Ε.Δ.Α.Σ. κατά την περίοδο 1986-1990. Στον τομέα της διάγνωσης εκπαιδεύτηκε από την ψυχολόγο και ιδρυτικό μέλος του εργαστηρίου, Μαλβίνα Τσουνάκη. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στον τομέα της διάγνωσης, ασχολείται ανελλιπώς με το αντικείμενο, όπου εργάστηκε ως tester στο Εργαστήριο και σε ιδιωτικά γραφεία συνεργατών, μεταξύ των οποίων και της εκπαιδεύτριάς της και στη συνέχεια στο ιδιωτικό της γραφείο. Χρησιμοποιεί το γεννεόγραμμα, ως θεραπευτικό εργαλείο, το οποίο έχει διδαχτεί από την Λίλυ Στυλιανούδη.

Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια, συνέδρια, έρευνες αγοράς, καθώς και σε έρευνα για γυναίκες με καρκίνο μαστού, στο πλαίσιο της διδακτορικής διατριβής του ψυχολόγου Αναγνωστόπουλου Φώτιου. Έχει αρθρογραφήσει σε τηλεοπτικό περιοδικό και πήρε μέρος στην τεχνική επεξεργασία του υλικού, για την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής  της ψυχολόγου Χρύσης Ιγγλέσση με τίτλο, “Πρόσωπα Γυναικών Προσωπεία της Συνείδησης”  ISBN960-210-061-3.