σεμινάρια - ευρύ κοινό - Διαχείριση Χρόνου

Νέο Σεμινάριο στο Εργαστήριο!

 

Το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων σας παρουσιάσει το σεμινάριο: "Πρακτικός Οδηγός: Άγχος - Χρόνος - Προτεραιότητες" !

Η διαχείριση του άγχους σε σχέση με τον χρόνο είναι ένα φλέγον θέμα, ενώ υπάρχουν πρακτικοί τρόποι για την αντιμετώπιση του, όπως και εργαλεία για να θέσουμε προτεραιότητες. Στόχος του σεμιναρίου είναι το να μάθουμε περισσότερα για τον εαυτό μας σε σχέση με το τι μας αγχώνει.

Ο χρόνος είναι πιο σταθερός από ότι νομίζουμε. Αυτό το σεμινάριο έχει σκοπό να το αποδείξει και να δώσει πρακτικά, άμεσα εφαρμοζόμενα εργαλεία για την τακτοποίησή του, ώστε να ελαττωθεί και το άγχος που μας αρπάζει κάθε μέρα. Βαθύτερος στόχος, να καταλάβουμε το προσωπικό μας στυλ σε ότι έχει να κάνει με το άγχος, την αίσθηση του χρόνου και να μας  βάλει να αναρωτηθούμε ποιές είναι οι πραγματικές μας προτεραιότητες. Κοινό και χιλιοειπομένο; Τότε γιατί διαβάσατε παραπάνω σε αυτό το φυλλάδιο; Διότι στη  θεωρία όλα είναι εύκολα. Την πράξη όμως δεν την εφαρμόζουν οι θεωρητικοί, αλλά εμείς οι ίδιοι. ΕΜΕΙΣ έχουμε ευθύνη του χρόνου μας. Στόχοι: Ξεφεύγουμε από τη "λαβή" που μας αδρανοποιεί, μαθαίνουμε να λέμε "όχι", "τρώμε το βάτραχο" στην καθημερινότητα, θέτουμε το δικό μας σύστημα.