Κατερίνα Γονέου – Σερπιέρη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και έχει δύο γιους. Σπούδασε Ψυχολογία στην Αγγλία και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (πτυχίο master) στην συμβουλευτική ψυχολογία  στο Πανεπιστήμιο του Duhram. Εργάστηκε από το 1996 μέχρι το 2003 στο Κέντρο Βρεφών  «Μητέρα» ως ψυχολόγος στο τμήμα Αναδοχής. Το 2004 άρχισε να εκπαιδεύεται στο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Θεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων (2004-2008). Στο ίδιο πλαίσιο ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή ως Εκπαιδεύτρια στη συστημική θεραπεία και θεραπεία οικογένειας. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε  το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (Post-Graduate Certificate) στην κλινική εποπτεία στο University of Derby.

Από το 2008 έως και σήμερα εργάζεται ιδιωτικά με άτομα, ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες. Από το 2018 συνεργάζεται με το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.

Είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Θ), της Ευρωπαϊκής Εταιρεία Οικογενειακής Θεραπείας (European FamilyTherapy Association (EFTA) και της European Association for Psychotherapy (EAP).

2021-02-24T12:35:04+00:00